Θέσεις απασχόλησης για φοιτητές του ΤΕΙ Καστοριάς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας προκηρύσσει έξι (6) θέσεις δίωρης απασχόλησης φοιτητών, μια (1) για το Τμήμα, Διεθνούς Εμπορίου, τρείς (3) για το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας και δύο (2) για το Τμ. Μηχανικών Πληροφορικής. Η έκκριση των θέσεων έγινε με τις αποφάσεις της Συγκλήτου του ΤΕΙ στις 16-09-2015 (Πρακτικό 22/15, θέμα 14ο) και στις 7-10-2015 (Πρακτικό 23/15, θέμα 2). Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση τα όσα προβλέπονται από Κοινή Υπουργική Απόφαση με αριθμό 8228-Ε5 (Φ.Ε.Κ 123/4-2-2002 τ.Β’).
Η εβδομαδιαία απασχόληση θα είναι δέκα (10) ώρες για κάθε φοιτητή/τρια.
Το ωράριο εργασίας θα καθοριστεί με βάση τις ανάγκες των Υπηρεσιών του ΤΕΙ.
Η ωριαία αμοιβή θα είναι της τάξεως των τριών ευρώ και δεκαέξι λεπτών (3,16€).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στην Καστοριά (εξαιρούνται οι εισαχθέντες με τη διαδικασία των κατατακτήριων εξετάσεων).
Μετά τη λήξη της απασχόλησης, θα χορηγείται βεβαίωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους φοιτητές που θα έχουν απασχοληθεί.

Τα κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων που επιθυμούν να απασχοληθούν είναι τα ακόλουθα:

Α) Η γενική επίδοση του φοιτητή, η οποία θα προκύπτει από τη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας. Το έντυπο της αναλυτικής βαθμολογίας μπορεί να εκτυπωθεί από την υπηρεσία της «ηλεκτρονικής γραμματείας» (70% επί της συνολικής βαθμολογίας).

Β) Η οικογενειακή οικονομική κατάσταση του σπουδαστή, η οποία πιστοποιείται από την προσκόμιση αντιγράφου εκκαθαριστικού σημειώματος του οικονομικού έτους 2015 (30% επί της συνολικής βαθμολογίας).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα δίνονται από τη βιβλιοθήκη όπου και θα υποβάλλονται τα δικαιολογητικά μέχρι την Πέμπτη 15-10-2015.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *