Τεράστιο έργο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού – Η απάντηση Δημάρχου Καστοριάς

«Την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και των αγωγών μεταφοράς της πόλης του Άργους Ορεστικού εξασφάλισε ο Δήμος Άργους Ορεστικού, με την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020», με προϋπολογισμό σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ.»

Αυτό αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Είναι γνωστά και συνεχή τα προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου, συνεπώς το έργο αυτό αποτελεί έργο τεράστιας σημασίας για την υγεία – κυρίως- των δημοτών.

Ο χρόνος θα δείξει αν το έργο ξεκινήσει άμεσα και ολοκληρωθεί το συντομότερο ή αν θα έχει την πορεία του αντίστοιχου έργου-παρωδία του Δήμου Καστοριάς που απλά…. δεν κινείται!

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της συνάντησής του- στην Αθήνα-  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα. Μη φανεί ότι εδώ δε γίνεται δουλειά – κι εκτός έδρας, μάλιστα.

Όλα βαίνουν καλώς! Ο Αναπληρωτής Υπουργός εδωσε το «πράσινο φως» για τα έργα-προτάσεις στο Τρίτσης. Θα επισκεφθεί, μάλιστα,  στα μέσα Νοεμβρίου το Δήμο μας (λέτε να συνδυάσει και την παρέλαση; ) για να ανακοινώσει την πρώτη μεγάλη ένταξη. Αφορά σε ένα έργο για το οποίο ανυπομονούν οι Καστοριανοί (μυρίζει μελέτη πολιτισμού…εκτός, βέβαια,  αν απλά σφυρίξει κανένα τρενάκι για το γύρο της ρίζας )

Το resume:

6 Οκτωβρίου έχουμε…ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μέχρι μέσα Νοεμβρίου δε θα ακούσουμε – δούμε κάποιο έργο στο Δήμο (εκτός από εργασίες καθαρισμού)

Λίγες δηλώσεις του «αέρα» κι ακόμη 1 1/2 μήνας χωρίς την (προκλητικά ανύπαρκτη, εδώ που τα λέμε) γκρίνια για την απόλυτη 2ετή στασιμότητα εν αναμονή των μεγάλων έργων….

«Άργος Ορεστικό – Καστοριά»: σημειώστε το σκορ μόνοι σας!

 

Οι αναρτήσεις:

 

 


 

 
 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *