Τα πρώτα δημοσιεύματα για το Gala της 43ης Έκθεσης Γούνας μιλούν για εντάσεις!

Mε φόντο την Παλιά Πόλη, τα καλντερίμια και τα πετρόκτιστα κτίρια, όπου γεννήθηκε και αναπτύχθηκε η τέχνη της γουνοποιίας, θα ξεκινήσει η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας. Έτσι ξεκινάει το δελτίο τύπου μιας εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην αγαπημένη Καστοριά και δίνει μεροκάματα σε μοντέλα και εμπόρους.

Αυτή τη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μόνο που αυτή τη χρονιά… μάλλον και αυτή την χρονιά η ένταση θα είναι μεγάλη. Ήδη ομάδες οικολόγων στα social media κράζουν την ηθοποιό για την απόφαση της να πει το “ναι” και να παρουσιάσει το σόου, ενώ αναμένεται να υπάρξουν πολύ έντονες διαμαρτυρίες τις ημέρες των εκδηλώσεων έξω από το Εκθεσιακό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η ένταση είναι μεγάλη και οι διοργανωτές καλούνται να αντιμετωπίσουν πέρα από τις ψωνίστικες συμπεριφορές κάποιων εκ των καλεσμένων τους και τους οικολόγους που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στον χώρο. Λέτε να πέσουν μπογιές και γιαούρτια;

Οψόμεθα

 

blogs.gossip-tv.gr/nassos

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *