Στο Goodbye Party του 3ου Fur Shopping Festival – φωτογραφίες

Τρίτη και τελευταία ημέρα για το 3ο Fur Shopping Festival η σημερινή.

 

Το Goodbye Party στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Εκθετηρίου, έριξε την αυλαία της τρίτης έκδοσης του Φεστιβάλ ανανεώνοντας το ραντεβού εκθετών και εμπορικών επισκεπτών για το Μάιο του 2019 στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

 

Με ένα ποτήρι κρασί και γευστικές μπρουσκέτες οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματά που αποκόμισαν από τη μεγάλη διοργάνωση.

Το μέγεθος των επισκεπτών κρίθηκε από τους διοργανωτές ικανοποιητικό, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στον κλάδο και της δύσκολης χρονιάς που διανύει.

Σημασία, όμως, όπως γνωρίζουμε δεν έχει το αριθμητικό νούμερο των επισκεπτών, αλλά οι δουλειές που «έκλεισαν» κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μην ξεχνάμε πως η συμμετοχή και μόνο για κάθε εκθέτη είναι ένα τεράστιο κόστος (κόστος περιπτέρου, προσωπικού, διακόσμησης κλπ), που δύσκολα μπορούν να «σηκώσουν» οι Καστοριανοί γουνοποιοί πλέον.

Ευχόμαστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή τους στο 3o Fur Shopping Festival και η φετινή διοργάνωση να έχει θετικά αποτελέσματα που θα δουν στην πράξη οι επαγγελματίες στο εγγύς μέλλον. 

Ραντεβού το Μάιο!

 

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελευταία ημέρα και το Goodbye Party του 3ου Fur Shopping Festival

 

 

 

 

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *