Στο δελτίο του ΣΚΑΙ το θέμα με τους απλήρωτους υπαλλήλους των βρεφονηπιακών σταθμών του Δ. Καστοριάς

Στο δελτίο του ΣΚΑΙ προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής το θέμα με τους απλήρωτους εργαζόμενους  των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καστοριάς.

 

Η ιστορία των 20 υπαλλήλων των 2 βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου – οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 10 ολόκληρους μήνες αλλά συνεχίζουν να πηγαίνουν κανονικά στη δουλειά τους και να εξυπηρετούν δεκάδες οικογένειες της πόλης μας- έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο.

 

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ακούστηκαν και δηλώσεις του Προέδρου της «Ορεστειάς», κ. Λάζαρου Ζήση, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα από πλευράς Δήμου για να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο ποσό, χωρίς να φτάσει στο σημείο να κλείσει τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

 

Δεν γνωρίζουμε πώς λειτουργούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλους τους Δήμους της χώρας και αν οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, το άκουσμα και μόνο της είδησης, όμως, προκαλεί λύπη και αγανάκτηση για τους απλήρωτους συμπολίτες μας.

 

Σκεφτείτε να εργάζεστε απλήρωτοι για 10μήνες και το μόνο που ακούτε είναι υποσχέσεις…

Ίσως αν το θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων, βρεθούν λύσεις τις οποίες οι υπεύθυνοι δεν βρίσκουν!

 

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καστοριάς από το 34’40».

 

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *