Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται με Covid-19 ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ – Η κατάσταση της υγείας του – 5 ακόμα ιερείς θετικοί

Θετικός στον Covid-19 ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης 424 το βράδυ της Τρίτης.

Συνολικά 5 ιερείς νοσούν από την Καστοριά – οι 2 από τους οποίους στη Θεσσαλονίκη με τον Σεβασμιώτατο- , για το λόγο αυτό η Μητρόπολη Καστοριάς βρίσκεται αυτή την στιγμή σε καραντίνα, ενώ κλειστά παραμένουν και τα γραφεία της.

Η κατάσταση της υγεία του Μητροπολίτη Καστοριάς κρίνεται εξαιρετική. Νοσηλεύεται σε κανονικό δωμάτιο του 424 για προληπτικούς λόγους.

Ανάσταστη η κοινωνία της Καστοριάς από το πρωί στέλνει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Σεβασμιωτάτου και των ιερέων.

Το διάστημα της νοσηλείας του θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του ιού, ενώ η Μητρόπολη θα εκδίδει συχνά Δελτία Τύπου.

Τις ευχές μας για γρήγορη αναρρωση στον Μητροπολίτη μας και τους 5 αγαπητούς ιερείς της Μητροπόλεώς μας.

 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του κ.κ. Σεραφείμ στη Σύναξη των νέων το βράδυ της Δευτερας:

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς

Ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας κ.Σεραφείμ, εκτελώντας τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προσβλήθηκε από τον Covid-19. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική. Η σκέψη και η προσευχή του αγκαλιάζουν διαρκώς την αγαπημένη του Καστοριά και τον πονεμένο λαό της. Παρακαλούμε το ευσεβές ποίμνιο να συνεχίσει να προσεύχεται για τους ασθενείς του κορονοϊού και να συμπεριλάβει στις θερμές προσευχές και τον ταπεινό ποιμένα της Καστοριάς. Με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και με πνεύμα μετάνοιας και ενότητας, δίνουμε τον κοινό αγώνα κατά της επιδημίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *