Στην Καστοριά έτσι βουλώνουν τις λακκούβες: Video – σεμινάριο

Γέλια έχει προκαλέσει το Video που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο υπάλληλος της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου βουλώνει τις λακκούβες σε μία από τις κεντρικότερες και δημοφιλέστερες οδικές αρτηρίες της πόλης της Καστοριάς, τη Λεωφόρο των Κύκνων.

Λίγη άσφαλτος από τη σακούλα στην τρύπα-κρατήρα, ένα απαλό πάτημα με το πόδι-μη λερωθεί και το παπούτσι- και έγινε το θαύμα. Η λακκούβα έκλεισε. Ο δρόμος είναι ασφαλής…

 

Στην επόμενη βροχόπτωση, η άσφαλτος, φυσικά, θα αποχωρήσει, αλλά…σε δουλειές να λέμε ότι βρισκόμαστε.

Άλλωστε, αυτό που μετράει είναι τα ραδιοφωνικά μπράβο για τα συνεργεία και κυρίως τους αντιδημάρχους που είναι σε εγρήγορση Κυριακάτικα, σε ώρα μάλιστα που η κίνηση είναι αυξημένη, όπως φαίνεται και στο παρακάτω τραγελαφικό video.

Η τεχνική έχει κάνει πάταγο και ήδη τη ζητούν και από το εξωτερικό.

 Να σημειώσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν φταίει για την εικόνα αυτή ο υπάλληλος που απλά κάνει τη δουλειά του ενώ άλλοι κοιμούνται ή φωτογραφίζονται!

Κάποιος, επιτέλους, πρέπει να μιλήσει σοβαρά για την ποιότητα ζωής σε αυτή την πόλη που τη θέλουμε και τουριστικό πόλο έλξης.

(άσχετο, αλλά…..Ετοίμασαν υποτίθεται πριν εβδομάδες, είπε ο Δήμαρχος, αλλά ούτε αυτή την Κυριακή βγήκε το Καράβι Ολυμπία με δρομολόγια για τους τουρίστες. Μπερδεύτηκε; Λάθος αντίληψη του χρόνου; Χάλασε το καράβι; Κάτι πάλι έγινε εδω,  αλλά κανείς δε θα πει τίποτα για μία ακόμα καθυστέρηση σε ένα «έργο»)

 

video από  Vangelis Anastasiou στο Facebook:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *