Σειρά επισκέψεων της Μαρίας Αντωνίου στο πλαίσιο «Κανένας στο Περιθώριο» (φωτογραφίες)

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από την υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς κ. Στέργιο Αδάμ, τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΟΔΕ κ. Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο και την υπεύθυνη του τομέα κοινωνικής πολιτικής της ΝΟΔΕ, κ. Μαρία Νάτσιου, επισκέφθηκαν δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Καστοριάς και συγκεκριμένα το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Γηροκομείο Καστοριάς. Ενώ προσεχώς θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις.

 

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, με στόχο, στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.

 

Με τον τρόπο αυτό, η Νέα Δημοκρατία θέλει να βοηθήσει έμπρακτα τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και να συμμετέχει ενεργά στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και φροντίδας συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών.

 

Αμέσως μετά το πέρας των επισκέψεων, η Μαρία Αντωνίου, δήλωσε:

 

Σε μία χρονική περίοδο όπου η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά από την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία πρωτοστατεί ξανά, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και στέκεται δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτο σεβασμό αναδεικνύουμε τα πραγματικά προβλήματα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και προσπαθούμε όλοι μαζί, θεσμικοί παράγοντες, εκκλησία, οργανώσεις και φορείς να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους, για μια κοινωνία χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, για μια Ελλάδα που οραματιζόμαστε με κανέναν στο περιθώριο”.

 

antoniou_episkepsi

antoniou_episkepsi1

antoniou_episkepsi2

antoniou_episkepsi3

antoniou_episkepsi4

antoniou_episkepsi8

antoniou_episkepsi5

antoniou_episkepsi7antoniou_episkepsi6

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *