Συμβολική κατάληψη της εφορίας από αγρότες – Γέμισε τρακτέρ η Λεωφόρος των Κύκνων

Σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας Καστοριάς προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο κόμβο της Εγνατίας οδού, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Με περισσότερα από είκοσι τρακτέρ απέκλεισαν για δύο ώρες τον δρόμο και την είσοδο των γραφείων της Εφορίας Καστοριάς, ενώ επιτροπή αγροτών, εκτός από την λίστα με τα αιτήματά τους, παρέδωσαν συμβολικά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τα κλειδιά των τρακτέρ τους στον διευθυντή της ΔΟΥ.

 Αγρότες παρέδωσαν κλειδιά από τρακτέρ στον διευθυντή της ΔΥΟ Καστοριάς - Κεντρική Εικόνα

Ο επικεφαλής του μπλόκου των αγροτών, Δημήτρης Μόσχος, δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι «οι αθρόες ελληνοποιήσεις σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως στα φασόλια και τα μήλα που συγκαταλέγονται στην παραγωγική προμετωπίδα της περιοχή».

«Δυστυχώς» πρόσθεσε- «όλα αυτά γίνονται με την ανοχή και την αδιαφορία του κράτους».

Εκτός από τα απούλητα προϊόντα, που έχουν στις αποθήκες τους, οι αγρότες διαμαρτύρονται και για τις μεγάλες καθυστερήσεις των κλιμακίων του ΕΛΓΑ να εκτιμήσουν αρχικά τις ζημιές και να αποζημιωθούν στην συνέχεια για τις καταστροφές που έχουν υποστεί από τις ασταθείς κλιματικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων.

πηγη

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *