Σεμινάριο AcroYoga στο Anasa Training Center στην Καστοριά – Πληροφορίες

Η ακροβατική γιόγκα συνδυάζει την πνευματική σοφία της γιόγκα, την ευγενή αγάπη του Τάι μασάζ και τη δυναμική των ακροβατικών. Αυτές οι τρεις αρχαίες διδασκαλίες συνθέτουν μια πρακτική που καλλιεργεί την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια, τη συνδετικότητα και τη διάθεση για παιχνίδι.

 

Ένα μοναδικό σεμινάριο AcroYoga διοργανώνει το Anasa Training Center στην Καστοριά το Σάββατο 15 Οκτωβρίου! Προλάβετε θέσεις άμεσα!

yoga

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν:

Προετοιμασία / προθέρμανση μυϊκών ομάδων και αρθρώσεων
– Τεχνικές εισόδου και εξόδου σε / από ανάστροφες θέσεις
– Τεχνικές επιτήρησης (spotting) κατακορύφων
– Δημιουργική ακροβατική ροή σε τριάδες (βάση – κορυφή – σπότερ) εξερευνώντας τη θέση ανεστραμμένο αστέρι (Reverse Star)

Οι ανάστροφες θέσεις στη yoga συνιστούν ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα κεφάλαια, αλλά ενδεχομένως και τα πιο απρόσιτα. Στο εργαστήριό μας θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε εις βάθος θέσεις όπως η στήριξη στο κεφάλι (sirsasana) και παραλλαγές της, η στήριξη στους πήχεις (pincha mayurasana) και το κατακόρυφο (adho mukha vrksasana). O προσανατολισμός του σεμιναρίου είναι ακροβατικός και έμφαση θα δοθεί στην ευθυγράμμιση,την τεχνική και τις παραλλαγές για την επιτυχημένη προσέγγιση της τελικής θέσης. Στόχος μας είναι να παρατηρήσουμε και να αισθανθούμε με ποιούς τρόπους αναπτύσσεται η δύναμη στο κέντρο του σώματός μας.

Tο εργαστήριο είναι ανοιχτό για όλα τα επίπεδα ασκουμένων


Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε επιβεβαιώστε άμεσα τη συμμετοχή σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕTOΧΗΣ
Anasa Training Center
τηλ. 2467 300997- 6971 819014

TΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Anasa Training Center
Bιτσίου 1
521 00 Καστοριά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΩΡΑ:
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, 16.00-20.00 μμ

ΚΟΣΤΟΣ:
25 € (+ΦΠΑ)

 

Λίγα λόγια για την Αρετή:

 


Η Αρετή Τζήρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό. Γνώρισε τη yoga τον καιρό που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο, ενώ αμέσως μόλις απέκτησε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στις Θεατρικές Σπουδές από το Α.Π.Θ. ξεκίνησε να διδάσκει yoga σε στούντιο της πόλης και ως εθελόντρια σε κέντρα υποστήριξης. Σήμερα είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga (200 I.Y.F), Aerial Yoga, AcroYoga (Level 1 & 2) και παντοτινή μαθήτρια Thai Massage με εκπαιδεύσεις σε Μόναχο, Βαρκελώνη, Ιταλία, Τουρκία και Μεξικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *