Η πρώτη ζωηρή βραδιά, φέτος, στην Πλατεία Ομονοίας – φωτο & video
Όμορφες στιγμές είχαν όσοι ανταποκρίθηκαν, χθες, στο κάλεσμα του Συλλόγου Αρμονία στην Πλατεία Ομονοίας. Τα χορευτικά του ιστορικού Συλλόγου της πόλης μας παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα με χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Τα «Χάλκινα Ηχοχρώματα» επιμελήθηκαν τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, η οποία εκτός από φαγητό (σουβλάκια από επιχείρηση της περιοχής και εδέσματα από μέλη του Συλλόγου), είχε και πολύ χορό.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στη φιλόξενη Πλατεία, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες αξιοποίησης και ανάδειξής της, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Καλλίνικος, ο οποίος, εκτός από τη θετική του διάθεση στον χαιρετισμό του, κέρασε χυμούς στους μικρούς χορευτές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Τίποτα δε θύμιζε την εσωστρέφεια των προηγούμενων 2 ετών της πανδημίας. Όπως φαίνεται, το φετινό Καλοκαίρι είναι αφιερωμένο σε πανηγύρια και εκδηλώσεις συλλόγων σε πλατείες και πάρκα.
Με προσοχή, λοιπόν, ελπίζουμε να έχετε όλοι όμορφες στιγμές γεμάτες κέφι και καλή παρέα.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Σύλλογο Αρμονία που έδωσε ζωή, έστω για λίγες ώρες, στην καρδιά της πόλης μας!
Καλοφόρετες οι νέες χειροποίητες στολές που έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους χθες.
Φωτογραφίες και βίντεο από την έναρξη της χθεσινής βραδιάς: