Προσθήκη Home screen στον Facebook Messenger

Ο Facebook Messenger δεν σταματά να λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, με την τελευταία προσθήκη να περιλαμβάνει το Home Screen.

To επονομαζόμενο Home Screen του Facebook Messenger λειτουργεί σαν ένα inbox μίας υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και φιλοδοξεί να γίνει ένα κεντρικό σημείο στο οποίο να μπορεί ο χρήστης της υπηρεσίας να ενημερώνεται με μία ματιά για όσα τον ενδιαφέρουν, όπως είναι για παράδειγμα τα γενέθλια των φίλων του, οι επαφές με τις οποίες αλληλεπιδρά πιο συχνά, οι φίλοι που είναι online κάθε δεδομένη χρονική στιγμή και πολλά άλλα.

 

facebook-messenger-units

 

To Facebook Home είχε πρωτοεμφανιστεί το 2013, ως μέρος της Android εφαρμογής του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, αλλά δεν είχε προχωρήσει και τώρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο ως ένα δομικό στοιχείο μίας από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενης εφαρμογής σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο νέος σχεδιασμός του Facebook Messenger θα γίνει σταδιακά διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας, οι οποίοι πλέον φτάνουν τα 900 εκατομμύρια άτομα σε πλήθος.

Το Facebook θεωρεί ότι με την προσθήκη αυτή στο interface του Facebook Messenger “εφευρίσκει εκ νέου το inbox”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε επίσημο blog post του. Σε κάθε περίπτωση, είναι ενδιαφέρον να δει κανείς πώς θα διαμορφωθεί η καθημερινή αλληλεπίδραση με το Facebook Messenger.

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *