Πότε θα δοθούν επίσημες απαντήσεις για την καρδιολογική;

Διαβάζουμε με αγωνία, από χθες, τα δημοσιεύματα και τα Δελτία Τύπου για τον κίνδυνο να κλείσει η καρδιολογική πτέρυγα του Νοσοκομείου Καστοριάς. 

Λάβαμε, ήδη, λίγα μηνύματα συμπολιτών μας τα οποία ρωτάνε από πότε θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Αρχίζει ο κόσμος να το θεωρεί δεδομένο, δηλαδή όσο η Διοίκηση δεν παίρνει θέση.

Διακρίνοντας μία έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία στην κοινωνία για το τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά στην ΥΓΕΙΑ, θεωρούμε αναγκαία την άμεση επίσημη τοποθέτηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα αν όντως υπάρχει.

Όχι μόνο για την καρδιολογική, αλλά γενικότερα για την κατάσταση στις πτέρυγες του Νοσοκομείου. Ποιες λειτουργούν; Υπάρχουν γιατροί και ποιων ειδικοτήτων; Ποιος ο κίνδυνος να πας με σοβαρό περιστατικό, να μην εφημερεύει γιατρός και να ζητηθεί εξωτερικός από τους συνοδούς;  Ποιο το ποσοστό των ειδικευόμενων γιατρών σε σχέση με τους έμπειρους;

 

Ζητήματα για τα οποία ανησυχούμε όλοι που ζούμε εδώ. Ζητήματα τα οποία μπορούν να στερήσουν ανθρώπινες ζωές, αν χαθεί χρόνος.

Ευκαιρία να γίνει μια ανακεφαλαίωση, ώστε να γνωρίζουμε όλοι τι Νοσοκομείο έχουμε δίπλα μας.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *