Το πιο εύκολο σοκολατένιο κέικ έτοιμο σε 30′
Η πιο καλή συντροφιά με τον απογευματινό σας καφέ, το απόλυτα σοκολατένιο κέικ που προτείνει η Ελένη Ψυχούλη.
Με ελάχιστα υλικά, χωρίς μίξερ αλλά με εγγυημένη σοκολατένια γεύση…θα σας συναρπάσει.
Έτοιμο σε 30′ μόλις!
Δοκιμάστε το!
Υλικά
- 1 μικρή συσκευασία μερέντα (πάστα φουντουκιού)
- 2 αβγά
- 10 κουτ.σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175ºC.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά με κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Στρώνετε με χαρτί για ψήσιμο μια μικρή φόρμα του κέικ.
Βήμα 4
Μεταφέρετε το μίγμα και στρώνετε ομοιόμορφα την επιφάνεια. Ψήνετε για 25-30 λεπτά.