Πανελλήνιο ενδιαφέρον για την 42η Έκθεση Γούνας Καστοριάς, 4-7 Μαΐου 2017

Με τη συμμετοχή 112 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ανοίξει τις πύλες της η 42η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, την οποία οργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς από τις 4 έως τις 7 Μαΐου 2017.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι «η εφετινή έκθεση να αποτελέσει τη θετική συνέχεια των αισιόδοξων μηνυμάτων που προηγήθηκαν για τη βιομηχανία της γούνας, στα εκθεσιακά γεγονότα τόσο του Χονγκ  Κονγκ όσο και του Μιλάνου, τα οποία λειτούργησαν ενθαρρυντικά για την ανάκαμψη της ψυχολογίας του κλάδου», σημείωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών Γιάννης Κορεντσίδης μιλώντας στους δημοσιογράφους της περιοχής.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν στην έκθεση είναι μεγάλο και, όπως εξήγησε ο κ. Κορεντσίδης, «έχουν υπερκαλυφθεί όλοι οι διαθέσιμοι χώροι του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας».

Οι 82 από τους 112 εκθέτες είναι ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις και, σύμφωνα με τους οργανωτές, είναι ότι καλύτερο σήμερα διαθέτει ο κλάδος στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, ενώ 14 εκθέτες είναι επιχειρήσεις από τη Ρωσία, την Ευρώπη και την Κίνα. Για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην έκθεση πολυπληθής αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ανήκουν στον σύνδεσμο Γουνοποιών Κίνας με τους οποίους έχει αναπτυχθεί συνεργασία. «Από την πλευρά μας, θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη με την παρουσία μελών του Συνδέσμου μας στην αντίστοιχη έκθεση που οργανώνεται στο Πεκίνο» ανέφερε ο Γιάννης Κορεντσίδης.

zougla.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *