Ομορφος περίπατος στα μυστικά του Γράμμου – φωτογραφίες
Έναν όμορφο περίπατο στην εκθαμβωτική φύση του Γράμμου απολαύσαμε το πρωινό της Κυριακής 4 Ιουνίου.
Η 10η Πεζοπορία Γράμμου πραγματοποιήθηκε με ικανοποιητική συμμετοχή περιπατητών από κάθε γωνιά του Νομού.
Οι 3 διαδρομές «κέρδισαν» με τη φυσική τους ομορφιά όλους όσοι συμμετείχαν στην οργανωμένη βόλτα.
Μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια μόνο από τα μυστικά που ανακαλύψαμε σε αυτό το υψόμετρο…Του χρόνου φροντίστε να βρίσκεστε εκεί!
Οι συμμετέχοντες φορέσαμε τα ειδικά μπλουζάκια για την πεζοπορία…
Ικανοποιητική συμμετοχή και φέτος, παρά τον άστατο καιρό τις προηγούμενες ημέρες.
Φέτος, μάλιστα, ο Δήμος Νεστορίου μετέφερε δωρεάν από την Καστοριά εκείνους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.
Για την ιστορία θα αναφέρουμε πως ενώ είχαν δηλώσει συμμετοχή γύρω στους 26 συμπολίτες μας, εμφανίστηκαν στο πάρκινγκ το πρωί της Κυριακής, οι 6(!).
Ο Δήμαρχος Νεστορίου, κ. Πασχάλης Γκέτσιος συμμετέχει δυναμικά στη διαδρομή τα τελευταία χρόνια. Εδώ παρουσιάζοντας την ξύλινη καλλιτεχνία.
Η χαρούμενη ομάδα λίγο πριν χωριστεί για τις 3 διαδρομές…
Καλωσήρθατε στο Γράμμο…Φύση που κόβει την ανάσα…
Πράσινο όσο αντέχει το μάτι…
Τα άγρια λουλούδια που θα βρείτε στον Γράμμο, δε θα τα βρείτε σε κανένα ανθοπωλείο…
Την πετύχαμε στο φαγητό…
Το αναμνηστικό θα μας υπενθυμίζει πως συμμετείχαμε σε αυτή την όμορφη διαδρομή…
Η συνέχεια είχε γλέντι, σουβλάκια και πολλά γέλια στην Κοτύλη. Ήταν μία όμορφη ημέρα στην άγρια φύση του Γράμμου!
Ραντεβού του χρόνου!
Να είστε εκεί!
Μ.Γ.