Ολοκληρώθηκε το 4ο Fur Shopping Festival – Φωτοβόλτα
Το 4o Fur Shopping Festival ολοκληρώθηκε με μία ακόμη άψογη διοργάνωση από πλευράς Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.
Εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες έδωσαν το παρών στους λαμπερούς διαδρόμους του Εκθετηρίου, έξω από το Άργος Ορεστικό.
Περίπου 70 επιχειρήσεις προσπάθησαν να κερδίσουν μερίδιο στις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Festival.
Φέτος η μεγάλη καινοτομία ήταν οι 4 επιδείξεις μόδας που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες 2 ημέρες του FSF.
Γουνοποιητικές επιχειρήσεις έδειξαν τις καλύτερες δημιουργίες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βάζοντας μία glamorous πινελιά στη διοργάνωση.
Η γούνα περνά μια από τις δυσκολότερες περιόδους στην ιστορία της παγκοσμίως. Οι διασημότεροι οίκοι μόδας του κόσμου αρνούνται την χρήση της στις νέεςcollections τους, ο ένας μετά τον άλλο. Το αντι- fur κίνημα διαδίδεται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς. Η Καστοριά διανύει μια μεγάλη περίοδο οικονομικής παρακμής τα τελευταία χρόνια, ως φυσική συνέπεια των προβλημάτων και στο γουνοποιητικό τομέα.
Οι εκθέσεις γούνας δίνουν μια ανάσα στους επαγγελματίες, αφού προσελκύουν πελάτες από διάφορες χώρες του κόσμου.
Πόσοι δούλεψαν ικανοποιητικά, με πραγματικά στοιχεία σε αυτό το Fur Shopping Festival, ποιοι, πόσο καλύτερα ή χειρότερα από άλλες χρονιές…ο χρόνος θα δείξει, οι σταματούρες και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από τα εργαστήρια! Είναι γνωστή και σεβαστή η εσωστρέφεια των επαγγελματιών σε τέτοια θέματα.
Για να συνεχίζεται όμως το Fur Shopping Festival για 4η χρονιά με πολλούς συμμετέχοντες και ανοδικά στατιστικά στοιχεία, θεωρούμε πως κάτι κινείται…
Το μυαλό των επαγγελματιών είναι ήδη στις επόμενες εκθέσεις. Η μεταβατική περίοδος επιτάσσει αλλαγές στο τελικό προϊόν, για να γίνει ξανά αποδεκτό και φυσικά ισχυρό marketing. Όλα από κοινού.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για εχθρούς και γειτονικές κατσίκες πλέον….
Δείτε εδώ τη βόλτα μας στους διαδρόμους του 4ου Fur Shopping Festival την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, καθώς και στιγμιότυπα από την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο!
Και του χρόνου!
Χ.Κ.
Pingback: Ολοκληρώθηκε το 4ο Fur Shopping Festival - Φωτοβόλτα - Eventum.gr - Προτάσεις διασκέδασης