Ο TAP άλλαξε έβαλε νέα κουφώματα στο Γηροκομείο Καστοριάς

Εντελώς αθόρυβα, αλλά μεθοδικά και αποτελεσματικά ο TAP προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων του Γηροκομείου Καστοριάς.

Σήμερα ,πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Ίδρυμα, όπου μαζί με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του TAP για την Ελλάδα, κ. Κατερίνα Μουζουράκη και τον εκπρόσωπο του TAP στην Δυτική Μακεδονία κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε επιτόπου το αποτέλεσμα της αρχικής μας ιδέας και υλοποίησης του σημαντικότατου αυτού έργου.

Στη συνέντευξη που παραχωρήσαμε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ευχαρίστησα και δημόσια τον ΤΑP, αφού μέρες πριν απέστειλα ευχαριστήρια επιστολή για την άμεση ανταπόκριση της Εταιρείας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για την αμέριστη συμπαράσταση και προσφορά βοήθειας σε οτιδήποτε χρειαστεί για τη μονάδα αυτή φροντίδας ηλικιωμένων.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί η επιστολή προς τον ΤΑP

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣ:
1. TAP Athens
Trans Adriatic Pipeline AG – Greece
Χατζηγιάννη Μέξη 5,
115 28 Αθήνα

2. Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αρωγής
Πλατεία Μοριχόβου 1, ΤΚ 54625, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-539817 εσωτ. 109, Fax. 2310-541933

Δια της παρούσας επιστολής θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω θερμά για την άμεση και καθοριστική ανταπόκρισή σας στο από κοινού με το Ίδρυμα, αίτημα περί αντικατάστασης των αρχικών κουφωμάτων του Γηροκομείου «Αθηνάς & Λαζάρου Ρίζου» που εδρεύει στην Καστοριά.

Η αμεσότητα και η ανταπόκρισή σας σε ένα μείζον κοινωνικό αλλά και περιβαλλοντολογικό ζήτημα της περιοχής καταδεικνύει την ευαισθησία του στελεχιακού σας δυναμικού, γεγονός που γεμίζει την κοινωνία μας με περισσότερη δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Να είστε βέβαιοι ότι για την πράξη σας αυτή που θα έχει τεράστια απήχηση στην τοπική κοινωνία, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος, οι τρόφιμοι και οι συγγενείς αυτών και οι εργαζόμενοι, είμαστε ευγνώμονες για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *