Ο Σ.Γ.Κ. «Προφήτης Ηλίας» ενημερώνει πως δεν θέτει (ακόμη) ζήτημα αναβολής της Έκθεσης

Ο «Προφήτης Ηλίας» εξέδωσε ένα Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει πως δεν τίθεται ζήτημα αναβολής της 45ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς η οποία είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 7-10 Μαΐου 2020.

Σε 8-9 βδομάδες δηλαδή από σήμερα…Για την απόφαση αυτή λαμβάνει υπόψη τις τρέχουσες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσης της ημερομηνίας, αν καταστεί αναγκαίο, με έγκαιρη ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής, ώστε να μη χάσει την αξιοπιστία της η διοργάνωση.

Αναρωτιόμαστε φυσικά αν όλοι οι εμπλεκόμενοι με την Έκθεση Γούνας (εκθέτες, εμπορικοί επισκέπτες, εργαζόμενοι κλπ) συμφωνούν με αυτή τη (σημερινή) θέση του Συνδέσμου, η οποία δείχνει να κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου όλα είναι φυσιολογικά και μπορούν να αλλάξουν με ένα μαγικό ραβδί μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες….

 

Το Δελτίο Τύπου του «Προφήτη Ηλία»:

 

Λαμβάνοντας υπόψη τις παγκόσμιες εξελίξεις σχετικά με τη διάδοση του κορονοϊού και εν όψει της διοργάνωσης της 45ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς στο χρονικό διάστημα από 7 έως 10 Μαΐου ενημερώνουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα αναβολής της Έκθεσης, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οδηγίες που έχει εκδώσει το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ.

Σε κάθε περίπτωση και με αίσθημα ευθύνης προκειμένου να διασφαλιστεί στο έπακρο η ασφάλεια και η υγεία όλων των εμπλεκόμενων, όπως επίσης με γνώμονα τη διασφάλιση της εμπορικής επιτυχίας του γεγονότος, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και οποιαδήποτε απόφαση μετάθεσης της ημερομηνίας θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα ώστε να μη διακυβευθεί η αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Εκ της Διοικήσεως

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *