Ο προϋπολογισμός της «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.» για το 2020 και το καραβάκι «Ολυμπία»

Η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου τον προϋπολογισμό έτους 2020 της Δημοτικής Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας παραγωγής αδρανών υλικών και αξιοποίησης της περιουσίας του Δήμου Καστοριάς «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.».

 

Στον υπερσύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον προϋπολογισμό ο οποίος έγινε αποδεκτός από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.:

 

«Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2020 της Δημοτικής Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας παραγωγής αδρανών υλικών και αξιοποίησης της περιουσίας του Δήμου Καστοριάς «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.»»

 

Αναζητήσαμε τον αντίστοιχο προϋπολογισμό για το έτος 2019.

Μπορείτε να τον δείτε σε αυτό τον υπερσύνδεσμο:

Έγκριση ή μη Προϋπολογισμού της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.» οικον. έτους 2019.

 

Δε θα σταθούμε στις λεπτομέρειες των 2 προϋπολογισμών, όπως π.χ. στην προφανέστατη αύξηση των χρωστούμενων στη ΔΕΗ για το Ενυδρείο από το 2019 μέχρι το 2020…

Θα αναρωτηθούμε για τα Έσοδα/Έξοδα τα οποία αφορούν στο καράβι «Ολυμπία»…

38.400 ευρώ έξοδα στον προϋπολογισμό και των 2 ετών για ένα καράβι που δεν εκτελεί τακτικά δρομολόγια, παρά μόνο σκουριάζει στην προβλήτα του Μαυροχωρίου!  Όπως θα διαπιστώσατε, καμία απολύτως αλλαγή δεν παρατηρείται στον προϋπολογισμό των ετών 2019 και 2020 τόσο για τα έσοδα όσο και για τα έξοδα!

 

Με την ελπίδα το γεγονός αυτό να μη μεταφράζεται ως καμία ουσιαστική αλλαγή  στη χρήση/λειτουργία του καραβιού αυτού και αυτό τον χρόνο…

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *