Ο Π.Καμμένος θέλει να επαναλειτουργήσει η ΔΕΡΑΣΕΝ στο Νεστόριο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να ενεργοποιήσει ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Καστοριά ραφής στρατιωτικών στολών.

Μετά τις επενδυτικές προτάσεις του Δημήτρη Μάρδα, σειρά πήρε ο μετρ του είδους, Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» πρότεινε στον Φρανσουά Ολάντ κοινή ναυπήγηση πολεμικών πλοίων με τους Γάλλους. Και δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Στη συνεχεία σκέφτηκε και κάτι άλλο πολύ καλό: να πουλήσουμε κάτι πυραύλους στο Άμπου Ντάμπι που μας περισσεύουν και από την πώληση αυτή να εισπράξουμε 200 εκατ. Ευρώ.

Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να ενεργοποιήσει ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Καστοριά ραφής στρατιωτικών στολών με 13 στρατιωτικούς ράφτες (ναι, υπάρχουν και ράφτες στον Στρατό) για να μην προμηθεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις ρούχα από την… Κίνα.

Πήγα και είδα εργοστάσιο (ΔΕΡΑΣΕΝ), το οποίο υποσχέθηκε ότι θα φτιάχνει ρούχα στους στρατευσίμους και αυτό το εργοστάσιο ανήκει κατά 52% στον δήμο και κατά 48% στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Το εργοστάσιο είναι καινούριο μέσα. Τα μηχανήματα είναι καινούρια, αλλά δεν θέλουν να τα λειτουργήσουν.

δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος…

Πρόσφατη επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΔΕΡΑΣΕΝ καθώς και στο φράγμα Νεστορίου πραγματοποίησε και ο κ. Τέρενς Κουίκ.

πηγή , πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *