Ο Δήμος Καστοριάς προετοιμάζεται για τον Χριστουγεννιάτικο φωτισμό

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ

Ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Καστοριάς προτίθεται να διενεργήσει έρευνα αγοράς (μέσω υποβολής οικονομικών προσφορών) για την απευθείας ανάθεση της προαναφερόμενης προμήθειας, που είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό με Κ.Α.Ε.: 20.6691.01 του οικονομικού έτους 2016 , εγκρίθηκε η αντίστοιχη δαπάνη και διατέθηκε πίστωση με την 229/16 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και οι τεχνικές προδιαγραφές με την αριθμ. πρωτ. 26083/30-9-2016 απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές που πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών / Τμήμα Η/Μ Έργων , σηματοδότησης & εγκαταστάσεων  (έδρα : Πυθαγόρα 1 , Μανιάκοι Καστοριάς Τ.Κ. 52100) υπόψη του κ. Κωνσταντίνου Τσέλα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. . Αμέσως μετά  θα αποσφραγίστουν οι προσφορές παρουσία των διαγωνιζομένων, εφόσον επιθυμούν να παρευρίσκονται στην διαδικασία .

Η διαδικασία για την σύναψη της σύμβασης θα είναι απ’ ευθείας ανάθεση με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, στο σύνολο του προϋπολογισμού. Μέσα στο φάκελο της προσφοράς θα συμπεριληφθεί ο πίνακας εναρμόνισης της προσφοράς με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα τεχνικά φυλλάδια των προσφερόμενων προϊόντων.

Η τεχνική έκθεση, οι τεχνικές προδιαγραφές, ο προϋπολογισμός η συγγραφή υποχρεώσεων και το έντυπο προσφοράς της ανωτέρω προμήθειας διατίθενται δωρεάν . Πληροφορίες για την παρούσα προμήθεια παρέχονται από τον κ. Κωνσταντίνο Τσέλα στο τηλ. επικοινωνίας 24673 51615 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

Θα γεμίσει η πόλη λαμπάκια…

lampakia

 

2 μήνες έμειναν…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *