Ο Δήμαρχος Νεστορίου στην τελετή αναγόρευσης του Παναγιώτη Ν. Τσάκου σε Επίτιμο διδάκτορα του ΠΑ.ΜΑΚ.

Την Τετάρτη 15 Μαίου ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος παραβρέθηκε, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην τελετή αναγόρευσης του Καπτ. Παναγιώτη Ν. Τσάκου σε Επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου, το Τμήμα  Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών σε συνεργασία με το Επίτιμο Προξενείο της Ουρουγουάης.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών κ. Ηλίας Κουσκουβέλης . Έπαινος απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Καθηγητή Δημήτριο Σκιαδά, ακολούθησε η αναγόρευση του Παναγιώτη Νικολάου Τσάκου ως Επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών και η ομιλία του τιμωμένου με τίτλο «Η αδήριτη ανάγκη διατήρησης της ναυτοσύνης των Ελλήνων προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας»
Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στο φουαγιέ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προς τιμήν του Επίτιμου διδάκτορα με την ευγενική υποστήριξη του Επιτίμου Προξενείου Ουρουγουάης.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *