Η νέα προσπάθεια των «Υπέρ Γρηγοριάδη» ανεξάρτητα από τα Super Market «Κρητικός»

Σαν βόμβα έσκασε πριν 2 χρόνια η είδηση της εξαγοράς ποσοστού των Super Market » Υπερ Γρηγοριάδη» από την ΑΝΕΔΗΚ  Κρητικός.

Τα καταστήματα των «Υπέρ Γρηγοριάδη» στο διάστημα αυτό απέκτησαν τα εμπορικά σήματα, την εμπορική, επικοινωνιακή και πιστωτική πολιτική της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, κάποια από αυτά ανακαινίστηκαν με βάση τη φιλοσοφία της νέας εταιρίας, ενώ κάποια κατέβασαν για πάντα ρολά.

Μια επιγραφή «με την φροντίδα Υπερ Γρηγοριάδη» θύμιζε την παρουσία της άλλοτε ισχυρής αλυσίδας καταστημάτων της Δυτικής Μακεδονίας στο νέο σχήμα.

 

Σήμερα, 2 χρόνια μετά από αυτή την κίνηση, τα «Υπερ Γρηγοριάδη» επιστρέφουν με ανανεωμένο σήμα, ανεξάρτητα από τα καταστήματα «Κρητικός».

Με 6 πλέον καταστήματα στους Νομούς Καστοριάς και Κοζάνης, χωρίς κανένα κατάστημα σε μεγάλο αστικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας και της Καρδίτσας όπου δραστηριοποιούνταν πριν την συγχώνευση, η νέα εταιρία προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού και να κάνει μία νέα αρχή, σχεδόν από μηδενικής βάσης.

 

Καταστήματα Υπέρ Γρηγοριάδη θα βρείτε 2 στο Άργος Ορεστικό (όπου πλέον δεν υπάρχουν καταστήματα «Κρητικός»), 1 στη Μεσσοποταμία, 1 στην Ασπροκκλησιά, 1 στη Νεάπολη και 1 στο Τσοτύλι!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

 

Ο ανταγωνισμός στις λιανικές πωλήσεις – Ζητούμενο η διατήρηση και ενίσχυση των θέσεων εργασίας

Ο ανταγωνισμός στο χώρο των λιανικών πωλήσεων είναι τεράστιος στην περιοχή μας, με τα «μεγαθήρια» να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στους πιο αδύναμους, βάσει ποσοστό πωλήσεων…

Ευχή όλων είναι τόσο η  καλή εξέλιξη των νέων επιχειρηματικών προσπαθειών στον κλάδο, όσο και η διατήρηση όλων των υπαρχόντων καταστημάτων ώστε να διασφαλιστούν (αν όχι να ενισχυθούν) οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας για συμπολίτες μας.

 

Χ.Κ.

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *