Το μουσικό συγκρότημα Plaza Ensemble επιστρέφει στην Καστοριά για την καλλιτεχνική βραδιά της 11ης Νοεμβρίου

Πολλαπλή Καλλιτεχνική βραδιά για τον εορτασμό της 11ης Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15/10/2018.

Η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου, η χορωδία του «Αθ. Χριστόπουλου» και το μουσικό συγκρότημα Plaza Ensemble αναλαμβάνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, όπως θα δείτε και παρακάτω…

Το μουσικό συγκρότημα Plaza Ensemble, επιστρέφει στην πόλη μας, λίγους μήνες μετά την εμφάνισή του στο φετινό Φεστιβάλ της Αυλής!

 

Η εμφάνιση του συγκροτήματος τότε είχε στοιχίσει στο Δήμο το ποσό των 2.550€ όπως θα δείτε εδώ!

Το κόστος της συναυλίας, ανήμερα της 11ης Νοεμβρίου θα βαρύνει τον Δημοτικό προϋπολογισμό με 3200€.

 

 

 

Ελπίζουμε να γίνει επιλογή μίας αξιόλογης αίθουσας, ώστε να απολαύσουν την βραδιά όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας…

Άλλωστε οι καλλιτεχνικές διοργανώσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα, πλέον, με το κοινό της Καστοριάς να αποδεικνύει διαρκώς ότι «διψά» για σταγόνες πολιτισμού!

Δυστυχώς η αίθουσα της ΕΔΗΚΑ -μετά την αναστολή της λειτουργίας της- δεν γνωρίζουμε αν είναι σε θέση να φιλοξενήσει πλέον τέτοιες εκδηλώσεις….

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Αμφιθέατρο του ΤΕΙ και η Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ό,τι αξιόλογο απέμεινε και κανείς δε δείχνει να συγκινείται ακόμη….

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *