Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου στους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σηματοδοτεί έναν σημαντικό σταθμό για τους στόχους που έχετε θέσει και αποτελεί το επισφράγισμα των προσπαθειών σας και των κόπων σας.

Τόσο των δικών σας, όσο και των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας, οι οποίοι μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον στέκονται δίπλα σας καθοδηγώντας σας με αμέριστη ενθάρρυνση και υποστήριξη.

Την ίδια ακριβώς συμπαράσταση επιτρέψτε μου να σας εκφράσω, μαζί με τις ευχές μου, για να γίνουν όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα και να κατακτήσετε επάξια τον χώρο της γνώσης και της εξειδίκευσης, της έρευνας και της καινοτομίας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η χώρα μας. Ειδικά τώρα, που η Ελλάδα διανύει μία πολύ κρίσιμη περίοδο, η επιμονή σας, η αισιοδοξία σας και η δυναμικότητά σας, αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη και μας γεμίζει ελπίδα ότι εσείς, η νέα γενιά, θα αλλάξετε την πατρίδα μας προς το καλύτερο.

Να είστε βέβαιοι ότι οι ευχές και η σκέψη όλων μας, θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε όμως, ότι εξετάσεις αυτές δεν είναι η μοναδική οδός στον μακρύ και ανηφορικό δρόμο καλλιέργειας της προσωπικότητας και των στόχων σας.

Να κατακτήσετε επάξια τον χώρο της γνώσης και της εξειδίκευσης, της έρευνας και της καινοτομίας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η χώρα μας.

Γι’ αυτό οπλιστείτε με θέληση, υπομονή, προσήλωση και πίστη στις δυνατότητές σας και είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα καταφέρετε να πορευθείτε στην ζωή με ψηλά το κεφάλι και να κάνετε υπερήφανους τους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς σας και όλους εμάς, που από το δικό μας μετερίζι στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια.

Εύχομαι ολόψυχα, από τα βάθη της καρδιάς μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *