Μεγάλη επιτυχία για την ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στο Άργος Ορεστικό – φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στο Άργος Ορεστικό, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Αίθουσα «Βασίλειος Αβραμίδης».

 

O Μορφωτικός Σύλλογος « Ορεστίς » Άργους Ορεστικού & ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού πραγματοποίησε την εξαιρετικής σημασίας ημερίδα προσελκύοντας δεκάδες γυναίκες όλων των ηλικιών στη ζεστή αίθουσα του Συλλόγου.

 

Στην ημερίδα μίλησαν οι επιστήμονες: κ.  Βασιλάκης Ιωάννης (Ιατρός-Ακτινολόγος) , κ. Τσαούσης Παναγιώτης (Γενικός Χειρουργός) , κ. Κόγιας Βάιος (Πλαστικός Χειρουργός) και η Ψυχολόγος κα Θεοδοσιάδου Κατερίνα.

 

Ενημέρωση, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη αναλύθηκαν διεξοδικά από τους έγκριτους επιστήμονες που συμμετείχαν.

Τέλος ουσιαστικής σημασίας ήταν η κλήρωση δώρων ζωής σε τυχερές παρευρισκόμενες.

 

Φωτογραφίες από την ημερίδα…
img_0474
img_0475

 

img_0477

 

img_0470

 

img_0472

 

 

img_0471

 

Στην ημερίδα παρευρέθη η Βουλευτής ΝΔ Ν. Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου η οποία αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στη σημασία της ημερίδας.

img_0479

 

Η κα Αντωνία δε δίστασε να μοιραστεί προσωπική εμπειρία από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της με τον καρκίνο του μαστού.

img_0476

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν δώρα ζωής ( ψηφιακές μαστογραφίες, επισκέψεις σε χειρουργό και συνεδρίες) σε τυχερές παρευρισκόμενες.

img_0473

 

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *