Μεγάλη αποστολή Ρώσων δημοσιογράφων, tour operators & εκπροσώπων φορέων έρχονται στην Καστοριά

Επίσκεψη μεγάλης αντιπροσωπίας Ρώσων θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες στην Καστοριά. Συγκεκριμένα την Πέμπτη και την Παρασκευή 21-22 Απριλίου 2016 θα βρίσκεται στην πόλη μας αποστολή 70 Ρώσων δημοσιογράφων, tour operators και εκπροσώπων φορέων.

Για τους επισκέπτες ο Δήμος Καστοριάς έχει προγραματίσει ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σ’ όλα τα ιστορικά και περιβαλλοντικά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου, στα Μουσεία, στις βυζαντινές εκκλησίες, στα αρχοντικά, περιήγηση της λίμνης με το τουριστικό σκάφος και θα παραθέσει δεξίωση.

Μία ακόμη πρωτοβουλία από μέρους του Δήμου Καστοριάς για την τουριστική προβολή της περιοχής μας και στην κατεύθυνση της προώθησης των σχέσεων με τους Ρώσους για την ανάπτυξη του εμπορίου, του τουρισμού και του πολιτισμού. Κυρίως όμως, για την υλοποίηση επωφελών συνεργασιών στον τομέα της Γούνας, στο πλαίσιο των επίσημων εκδηλώσεων «Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016» που ανακηρύχθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών.

Ενισχύοντας και στην Καστοριά τους ισχυρούς ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν την Ελλάδα και τη Ρωσία.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Πετρόπουλος, την Πέμπτη 21 Απριλίου θα τελεσθεί ο πρώτος γάμος Ρώσων στην Καστοριά.

fouit.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *