Μεγάλες προσφορές και κλήρωση πλούσιων δώρων στα Γρεβενά, γκρίνια στην Καστοριά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, με αφορμή την αναβολή της τοπικής εμποροπανήγυρης, αποφάσισε τη διενέργεια προσφορών και την κλήρωση πλούσιων δώρων για τους καταναλωτές.

Να υπενθυμίσουμε τις εννιαήμερες προσφορές που πραγματοποίησε και ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης το προηγούμενο διάστημα, για τον ίδιο λόγο.

Τα Καστοριανά καταστήματα και οι επιχειρηματίες για ακόμα μία φορά επέλεξαν να γκρινιάζουν για τις χαμηλές πωλήσεις και την αποστροφή του κόσμου στην τοπική αγορά, αντί να αφουγκραστούν την ανάγκη της αγοράς και να διοργανώσουν μια συλλογική δράση με παράλληλες ελκυστικές ενέργειες.

Ελπίζοντας σε αύξηση των πωλήσεων κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, ίσως και την Black Friday (αν αποφασίσουν, βέβαια, φέτος να κατανοήσουν την ουσία της ημέρας)

Σεμινάρια Marketing στους εμπόρους ίσως είναι το 1ο βήμα για ανάκαμψη.

Αφού βέβαια αποφασίσουν να «ακούσουν» τον τοπικό καταναλωτή που ποτέ δεν έπαψε να αγοράζει…απλά επιλέγει το συμφέρον του.

Απόδειξη, οι πωλήσεις που έκαναν όσα (λιγοστά τοπικά) καταστήματα στράφηκαν στην επιλογή του bazar με εκπτώσεις 50-70%!

Οι εποχές αλλάζουν, η τεχνολογία έχει κατακλύσει τις ζωές μας, η  ανεργία και τα προβλήματα στην οικονομία είναι τεράστια, άρα τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο και σίγουρα ένα αυτοκόλλητο στην πόρτα «Στηρίζω την τοπική αγορά» δεν αρκεί….

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Μεγάλες προσφορές και κλήρωση πλούσιων δώρων στα Γρεβενά, γκρίνια στην Καστοριά

  • 09/10/2020 at 09:06
    Permalink

    Αυτό δεν καταλαβαμε ακομη…με τη γκρινια «χανουμε» μόνον σε κάθε επίπεδο..με τετοιες πρωτοβουλίες
    όπως και της Κοζάνης, «κερδίζουμε’ μόνον…

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *