Μαθήματα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής και Αγιογραφίας από την Ι.Μ. Καστοριάς

Ξεκινούν και φέτος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ, τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής

«ο Άγιος Μηνάς» και τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας  της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας για το νέο σχολικό έτος 2016 -2017.

 

Ο Αγιασμός της έναρξης των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ., τον οποίο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων Καστοριάς.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεώς μας (Μητροπόλεως 95) και στο τηλέφωνο 2467023013.

Η εγγραφή και η φοίτηση στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής είναι δωρεάν.

byzantinimousiki_imkastorias

 

Ο Αγιασμός της έναρξης των μαθημάτων της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας θα γίνει την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ., τον οποίο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, στο εργαστήρι της Σχολής Αγιογραφίας (Αγ. Αθανασίου 7 ή Νταλίπη 4), ενώ θα δοθούν και οι βεβαιώσεις της περασμένης χρονιάς.

Την αγιογραφία διδάσκουν ο καθηγητής εικαστικών τεχνών π. Γεώργιος Χουζούρης και οι απόφοιτοι της σχολής αγιογραφίας της τοπικής μας Εκκλησίας κ. Θεοχάρης Σκαπέρδας και κα Θεανώ Τριανταφυλλίδου.

 

Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αγιογραφίας

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *