Η Μαρία Αντωνίου στα εγκαίνια της 41ης Έκθεσης Γούνας

Τον εκθεσιακό χώρο της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», επισκέφθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου, ημέρα τελετής των Εγκαινίων της Έκθεσης, η Μαρία Αντωνίου,

λίγο πριν την υποχρεωτική της αναχώρηση για την Αθήνα, όπου το απόγευμα είναι η βασική εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας ως Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας στην συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Την Μαρία Αντωνίου υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Κορεντσίδης και στην συνέχεια πραγματοποίησαν σύντομη περιήγηση στον χώρο των περιπτέρων, ενώ όπως δήλωσε και η ίδια, το Σάββατο θα επισκεφθεί εκ νέου την Έκθεση, συνοδευόμενη από κλιμάκιο συναδέλφων της στην Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο.

P1060073

Η Μαρία Αντωνίου στις δηλώσεις της, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, για την διοργάνωση, ευχήθηκε καλές δουλειές για να μπορέσουμε όπως είπε “με την προσπάθεια όλων να ξαναπάρει μπρος η ελληνική γουνοποιία”.

antwniouekthesi

Αναφερόμενη στο γνωστό πρόβλημα με τις ΒΙΖΕΣ, η Μαρία Αντωνίου επισήμανε ότι σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο της γουνοποιίας, διαπιστώνεται εντονότατο το ζήτημα”. Απευθυνόμενη μάλιστα προς τον κ. Μάρδα, του διαμήνυσε ότιαντί να ψάχνει επενδυτές στις λάσπες της Ειδομένης, να φροντίσει να επιλύσει τα θέματα της περιοχής μας και γενικότερα τα θέματα Τουρισμού, στο κομμάτι της Ρωσίας, που είναι σημαντικό ζήτημα για την περιοχή μας.

P1060085

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *