Η Μαρία Αντωνίου σε εκδήλωση των κυνηγών στην Αθήνα

Σε κεντρική εκδήλωση, της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ’ ΚΟΣΕ, κ. Νικόλαο Σταθόπουλο.

 

Η Μαρία Αντωνίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλη την ιεραρχία των κυνηγών, για ζητήματα που τους αφορούν και να ενημερωθεί με επίσημα στοιχεία και αριθμούς για το πολύ σημαντικό έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων, για την αποτελεσματικότητα της Θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων, για την πολύ μεγάλη συμβολή της κυνηγετικής δραστηριότητας στην πραγματική οικονομία, ιδιαίτερα στην περιφέρεια και για το ρόλο του κυνηγίου στην ενίσχυση του κοινωνικού ιστού και της κοινωνικής συνοχής, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.

 

Η προσέλευση πολιτικών και μελών της Βουλής ήταν μεγάλη και αποδεικνύει περίτρανα τη μεγάλη σημασία που αποδίδει το σύνολο της κοινωνίας μας στην κυνηγετική δραστηριότητα η οποία, πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα στοχεύει στην προστασία και διαχείριση του περιβάλλοντος.

 

Σημειώνεται ότι η Μαρία Αντωνίου, Δασολόγος, είναι Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *