Λατομείο Μακεδνός – Με 240.000€/έτός μισθώθηκε «η ξεπουπουλιασμένη κότα»

Με το ποσό των 240.000€ ετησίως, μίσθωσε η «Οδομπετόν ΑΤΕ» το λατομείο της Μακεδνός ΑΕ για 20 + 20 έτη.

Ένα ποσό το οποίο εξέπληξε όπως φάνηκε ακόμα και τους εκπροσώπους μας στα δημοτικά έδρανα, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο δεν ήταν μια «ξεπουπουλιασμένη κότα», όπως είχε ειπωθεί δημοσίως από τον Πρόεδρο του ΔΣ,  αλλά μια «κότα με πολύ ζουμί».

Γιατί για να φτάσει στο σημείο κάποιος ιδιώτης να «χτυπήσει» το λατομείο σχεδόν στη διπλάσια τιμή από ότι υπολογιζόταν πριν από τη δημοπρασία, υποψιαζόμαστε ότι έχει κάνει τους υπολογισμούς και οι αριθμοί βγαίνουν.

Σωστή – λάθος κίνηση του Δήμου Καστοριάς; Η ιστορία θα δείξει. Αυτή την στιγμή κανένας δεν μπορεί να πει κάτι με αποδείξεις.

Όσα ακούγονται από το πρωί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, θα μας αφήσουν ανεπηρέαστους και επιφυλακτικούς. Μέχρι η ιστορία να μιλήσει.

Τόσα χρόνια εξάλλου έχουμε ακούσει πάρα πολλά και η ίδια η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο νόμιζαν εκείνη την στιγμή οι εκλεγμένοι. Γι αυτό και η Καστοριά, σήμερα, είναι μια περιοχή γεμάτη ανεργία, γηρασμένο πληθυσμό, ελαχιστα εμβληματικά έργα υποδομής, χωρίς πνευματικό κέντρο, τουριστικές υποδομές  κλπ και ακολουθεί τις εξελίξεις  διαμαρτυρόμενη σε προχειρογραμμένες επιστολές για όσα δεν της δόθηκαν…αλλά νόμιζε ότι της χρωστούν.

 

Η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Καστοριάς, κ. Χατζησυμεωνίδη,  μας προβλημάτισε:

 


 

Αναμένοντας την ιστορία να μιλήσει,  λοιπόν…

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *