Κλειστά τα σχολεία στο Νομό Καστοριάς τη Δευτέρα λόγω παρέλασης – Την Τρίτη τα παιδιά στο Δήμο Καστοριάς….

…θα ξεκουραστούν, από το έντονο τριήμερο Ραγκουτσαριών που προηγήθηκε, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, κ. Ανέστη Αγγελή.

 

Μια απόφαση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας ποικίλα σχόλια…

 

 Την ημέρα της παρέλασης

Την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν όλες οι εκπαιδευτικές βαθμίδες του Νομού, σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Σωτήρη Αδαμόπουλου, λόγω της Παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

 

Παράταση, λοιπόν, στις διακοπές των Χριστουγέννων για τους μαθητές του Δήμου Καστοριάς για μία επιπλέον ημέρα…κι ενώ ο χιονιάς φέτος δε φαίνεται να τους κάνει τη χάρη, ακόμα! 

 

Αναλυτικά οι 2 αποφάσεις:

 

Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1668/24-04/01/2018 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

 

Ανακοινώνεται ότι, με απόφαση Δημάρχου, οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στο Δήμο Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη  09.01.2018 , λόγω της μαζικής συμμετοχής των μαθητών στο πατροπαράδοτο έθιμο του Καστοριανού Καρναβαλιού.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *