Οι καταστηματάρχες της Βόρειας παραλίας δείχνουν τον δρόμο

Μία πολύ όμορφη εορταστική εικόνα απολαμβάνει κανείς αν περάσει από τα καταστήματα της Βόρειας παραλίας τις βραδινές ώρες…

 

Οι καταστηματάρχες, ύστερα από συνεννόηση, στόλισαν το χώρο έξω από τα μαγαζιά τους με εκατοντάδες  φωτάκια, σχηματίζοντας μια λαμπερή γιρλάντα στον «αέρα».

 

Μετά από τις δηλώσεις, εκ μέρους του Δήμου, πως δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπλέον έξοδα στον στολισμό, η πρωτοβουλία των καταστηματαρχών της περιοχής δείχνει τον δρόμο σε επιχειρηματίες και άλλων περιοχών της πόλης μας για ανάλογες ενέργειες.

 

Είναι περιττό να τονίσουμε την αξία που έχει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Άλλωστε δεν είναι υπεύθυνος αποκλειστικά ο Δήμος για την εικόνα των περιουσιών μας…

 

Δείτε την λαμπερή κίνηση των καταστημάτων της Βόρειας Παραλίας που έχει κερδίσει τις καρδιές των Καστοριανών μετατρέποντας τη Βόρεια σε «hot spot»..

 

sam_8174

 

sam_8179

 

 

 

 

xristougenna_boreia_paraia_kastoria

 

Φαντάζεστε ανάλογη συντονισμένη προσπάθεια των καταστημάτων της Νότιας παραλίας πόσο καλό θα έκανε στην εορταστική εικόνα της πόλης; (Και στα καταστήματα φυσικά…)

Επιπλέον, περιοχές οι αγορές των οποίων υποφέρουν- όπως η αγαπημένη Μητροπόλεως – θα μπορούσαν να επενδύσουν στον πρωτότυπο στολισμό, βασισμένοι στην ιδιωτική πρωτοβουλία και το μεράκι.

 

Δείτε πως επενδύει ο Βόλος στον στολισμό του…

 

 

Η Καστοριά θα είναι και φέτος ένας από τους δημοφιλέστερους εορταστικούς προορισμούς!

Οφείλουμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο, τον πλούτο που μας χάρισε η φύση απλόχερα…

Όχι αυτοκαταστροφικά! Συλλογικά…!

 

Χ.Κ.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *