Καστοριά: Συνεχίζουν τις βόλτες τους δίπλα στον κόσμο τα 2 αγριογούρουνα (φωτο & video)

Σε τουριστική attraction τείνουν να εξελιχθούν τα 2 αγριογούρουνα που απασχόλησαν τους Καστοριανούς πριν από λίγες ημέρες, όταν έκαναν δημόσια εμφάνιση στην περιοχή του Αη Σωτήρα, στο Γύρο της λίμνης.

Η είδηση που ξεπέρασε- όπως ήταν αναμενόμενο- τα όρια του Νομού, προκάλεσε διάφορα συναισθήματα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τα δουν από κοντά, χωρίς να δίνουν σημασία στον κίνδυνο που μπορεί να κρύβει αυτή η επιλογή.

 

Χθες Κυριακή, τα διάσημα, πλέον, αγριογούρουνα εθεάθησαν κατά τις μεσημεριανές ώρες στον Προφήτη Ηλία, να απολαμβανουν τη βόλτα τους και να ψάχνουν για τροφή.

Τριγύρω τους αρκετοί επισκέπτες της περιοχής (φανταστείτε Κυριακή, καλός καιρός και ώρα αιχμής) , ανάμεσά τους και παιδιά που ξετρελάθηκαν στη θέα τους και προσπάθησαν να τα πλησιάσουν. Δεν γνωρίζουμε αν είχε και γάμο μετά, ώστε να συμμετάσχουν στη φωτογράφιση…

Αργότερα τα 2 αγριογούρουνα συνέχισαν την όμορφη βόλτα τους κατηφορίζοντας προς την πόλη (χαρά στον οδηγό που θα τα έβρισκε μπροστά του).

Μέχρι κάποιος να βάλει το χέρι του στη φωτιά (υπερβολικό μεν, αλλά…) για το ότι αυτά τα 2 αγριογούρουνα είναι ακίνδυνα για μικρούς και μεγάλους (ακίνδυνα για μολύνσεις, επιθέσεις κλπ…), πιστεύουμε ότι πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα και σχετικά άμεσα.

 

Πριν πάθουν κι αυτά τα χαριτωμένα γουρουνάκια κάτι και αρχίσουν τα διαδικτυακά δάκρυα και κυρίως πριν τραυματιστεί κανένα παιδάκι που νομίζει ότι βλέπει την Πεππα  Live.

 

 

 

 

 

 

Βίντεο από τη μεσημεριανή βοσκή:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Καστοριά: Συνεχίζουν τις βόλτες τους δίπλα στον κόσμο τα 2 αγριογούρουνα (φωτο & video)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *