Καστοριά: Ο φετινός εορταστικός διάκοσμος θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά – Προτάσεις

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, σήμερα και η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της. Πολλοί πολίτες, δηλαδή, στόλισαν τις οικίες του, γιατί οι δημόσιοι κοινόχρηστοι χώροι και οι δρόμοι, δεν έχουν μπει, ακόμη, στο κλίμα.

Και από ό,τι φαίνεται πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, γιατί βρισκόμαστε στη διαδικασία που προμηθευόμαστε το νέο εξοπλισμό.

Τις νέες προσθήκες αξίας 29.999,41€ θα τις δείτε αναλυτικά εδώ (4 ομπρέλες είναι οι φετινές διαφορετικές προτάσεις που αναμένουμε να δούμε)

10.000€ μεγαλύτερη δαπάνη από την αντίστοιχη περσινή…γιατί εκτός από διαφορετικές ανάγκες, οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα ακόμα και στα φωτάκια και τους φιόγκους, όπως θα δείτε:

2021:

                                                               2020:

 

Παρατηρώντας τις νέες διακοσμητικές προμήθειες, δε διακρίνουμε καμία πρωτοτυπία και φαντασία που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Φανταστείτε πόσο κόσμο θα προσέλκυε στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, μια κουρτίνα από μπλε Led κατά μήκος της Μητροπόλεως (ή μέρους της), οπως κάνει ο Βόλος τα τελευταία χρόνια και είναι δημοφιλέστατη τουριστική attraction.

 

Γνωρίζετε πόσο δημοφιλές ήταν το φωτεινό τούνελ μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα; Φανταστείτε να υπάρχει ένα τέτοιο για να φτάνεις στη Λιμνοπολιτεία ή στο Ντολτσό;

 

Ακόμα και η συντήρηση και η επαναφορά του τεράστιου φωτεινού δέντρου (ή ενός καινούριου) στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, θα ήταν  κάτι που θα τραβούσε τα βλέμματα και θα προκαλούσε θαυμασμό (λόγω μεγέθους και πρωτοτυπίας). (Αν βεβαίως λειτουργούσε σωστά, όχι όπως τα τελευταία χρόνια που άναβε το μισό)

Μαζί, εννοείται με τη φωταγώγηση των δέντρων στις παραλίες…Λαμπάκια που εντυπωσιάζουν τις γιορτινές ημέρες και εκνευρίζουν τον υπόλοιπο χρόνο που κρέμονται κυριολεκτικά στις πλάκες…

 

Εξαιρετικό το θεματικό πάρκο με τα 10 σπιτάκια, το λούνα παρκ, το καρουζέλ και το παγοδρόμιο…

Όμορφο (οπτικά τουλάχιστον) το τρενάκι στη Μεγάλου Αλεξάνδρου..

Ωραίες οι εκδηλώσεις (αν πραγματοποιηθούν λόγω πανδημίας)

 

Με λίγα λαμπάκια όμως μπορείς να κάνεις τη διαφορά στο άλμπουμ αναμνήσεων των επισκεπτών, να ενθουσιάσεις τους μόνιμους κατοίκους και να αναβαθμίσεις τουριστικά περιοχές που είναι εκτός πλάνου (Ομόνοια) Να κάνεις την Καστοριά Viral!

 

Θα μείνουν και 2-3 φωτογραφίες για την προβολή σε Πανελλαδικά Μέσα μέσω αρθρογραφίας κλπ (νέες δαπάνες εδώ)…

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *