Καστοριά: «Η Λίμνη των Ευχών» πληροφορίες

Το Θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο «Η Λίμνη των Ευχών» της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς, θα εγκατασταθεί στο  Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καστοριάς και στον παρακείμενο αύλειο χώρο συνολικής έκτασης 12.700 τ.μ., ενώ η λειτουργία του θα ξεκινήσει από 25 Νοεμβρίου.

Διάρκεια Λειτουργίας:

  • 15 ημέρες (από 23 Δεκεμβρίου 2015 – έως και 6 Ιανουαρίου 2016):  Λειτουργία της υπαίθριας Χριστουγεννιάτικης αγοράς
  • 2 μήνες (από 25 Νοεμβρίου 2015 – έως 25 Φεβρουαρίου 2016): Ψυχαγωγικά παίγνια (παγοδρόμιο, καρουζέλ κ.λπ.)

 

Διαδικασία χορήγησης αδειών

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται έως τις 5 Δεκεμβρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δήμο Καστοριάς.
  • Στην περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος του αριθμού των διαθέσιμων θέσεων θα διεξαχθεί δημόσια κλήρωση για την επιλογή των ενδιαφερομένων από την επιτροπή οργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου «Η Λίμνη των Ευχών» η οποία επιτροπή ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί από την Επιτροπή οργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τις κείμενες διατάξεις.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των θέσεων καταρτίζεται πίνακας επιλαχόντων μέσω της διαδικασίας της κληρώσεως.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *