Υπεγράφη η χρηματοδότηση της επισκευής του κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Νεστορίου

Την στιγμή που το κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Καστοριάς λειτουργεί με πολλά προβλήματα που απαιτούν λύσεις εδώ και χρόνια, η είδηση έρχεται από το Δήμο Νεστορίου, ο οποίος εξασφάλισε από το Υπουργείο Αθλητισμού χρηματοδότηση ύψους 71.000€ για εργασίες επισκευής και αποκατάστασης, στο υπάρχον κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου.

Να επισημάνουμε πως το γυμναστήριο δεν είναι σε λειτουργία λόγω των άσχημων συνθηκών στις οποίες βρίσκεται. Με τις εργασίες όμως που θα γίνουν άμεσα, θα είναι σε θέση να ενισχύσει την αθλητική συνείδηση των κατοίκων του Νεστορίου και όχι μόνο.

Η χρηματοδότηση υπεγράφη σήμερα στην Αθήνα, παρουσία του Δημάρχου Νεστορίου, κ. Πασχάλη Γκέτσιου, της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς, κας Ολυμπία Τελιγιορίδου και του Υφυπουρφού Αθλητισμού, κ. Γιώργου Βασιλειάδη.

 

Χρυσούλα Κ.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *