«Γίνε Φίλος» – Αιτήσεις συμμετοχής στο εθελοντικό πρόγραμμα 2016-2017

Εθελοντισμός είναι η αυθόρμητη, ενσυνείδητη και ανιδιοτελής προσφορά της ανθρώπινης ενέργειας για τη θεραπεία της ανάγκης του πλησίον.

«Γίνε Φίλος» σήμερα και γνώρισε μια άλλη διάσταση του εθελοντισμού…

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ» 2016-2017

Θέλεις να γίνεις φίλος; Δήλωσε συμμετοχή τώρα!!
Θέλεις να γνωρίσεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης;
Θέλεις να δημιουργήσεις νέες φιλίες;
Θέλεις να αποκτήσεις νέες δεξιότητες;
Δήλωσε συμμετοχή στο εθελοντικό πρόγραμμα της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό- Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς «Γίνε Φίλος» υποβάλλοντας την αίτησή σου από 1 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2016:
-Την αίτηση εκδήλωσηςς ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε επικοινωνώντας στο ηλεκτρονικό e-mail: ginefilos@gmail.com
ή από τα τοπικά blogs.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ» μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γρηγορίου Σταυρούλα στο τηλέφωνο 6981402528.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα


Οι εθελοντές του προγράμματος «Γίνε Φίλος» περνούν δύο ώρες κάθε εβδομάδα με παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με αυτισμό ή με τις οικογένειές τους στο σπίτι ή έξω.

Προσπαθούμε να βρούμε κάτι κοινό ανάμεσα στον εθελοντή και την οικογένεια για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή σχέση και την άψογη συνεργασία τους. Ψάχνουμε για άτομα κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως φύλου, αξιόπιστα, φιλικά, συνεπή, ευαισθητοποιημένα και με όρεξη να γνωρίσουν έναν ‘διαφορετικό’ τρόπο σκέψης.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στον αυτισμό αλλά να έχεις τη διάθεση και την επιθυμία για μάθηση και για βοήθεια. Αν μπορείς απλά να μοιραστείς το χόμπι σου ή λίγο από το χρόνο σου με το άτομο με αυτισμό τότε μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά το ίδιο και την οικογένειά του!! Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη!!

 

1.00 1.01

 

 

Θέλεις να γίνεις φίλος; Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *