Οι φούρνοι της Κοζάνης έχουν «Ψωμί Σε Αναμονή» – Πού ισχύει στην Καστοριά

Μια κοινωνική δράση με αποδέκτες συμπολίτες μας σε οικονομική δυσχέρεια, ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη της Κοζάνης. Το «Ψωμί σε αναμονή» που ξεκίνησαν στην πόλη από το Σωματείο Αρτοποιών Κοζάνης «Ο Προφήτης Ηλίας» και την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον πολίτη επιθυμεί να προσφέρει ψωμί ή κουλούρι (ή ό,τι άλλο επιθυμεί), σε κάποιον συμπολίτη.
Η διαδικασία θα γίνεται χωρίς διάθεση να στιγματιστεί κανείς, αφού οι συμβεβλημένοι φούρνοι (27 από τους 30 του Σωματείου Αρτοποιών Κοζάνης), θα έχουν σε φανερό σημείο του καταστήματος ένα ταμπελάκι με «ψωμί – κουλούρι» σε αναμονή και επάνω θα γράφει πόσες ποσότητες είναι διαθέσιμες. Ο ενδιαφερόμενος θα παίρνει την απόδειξη που θα έχει κοπεί ήδη (όταν ο πολίτης θα αγοράσει την επιπλέον φρατζόλα, για τον συνάνθρωπό του.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κοζάνη Δημήτρης Μαρκόπουλος, οι αρτοποιοί στηρίζουν την ιδέα αυτή, μετά από πρόταση της ΑΡΣΙΣ. Η δράση λειτουργεί ως εξής: «Κάποιοι καταναλωτές που βρίσκονται σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, μπορούν να πληρώσουν ένα ψωμί και ένα κουλούρι , σε μια χαμηλότερη τιμή που θα οριστεί στα 10 λεπτά πιο κάτω από την τιμή του ψωμιού. Αυτός που θα έχει ανάγκη θα μπορεί να το παίρνει. Επίσης, σε αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα ψωμιά σε αρτοποιεία και καλούμε τον κόσμο να επισκεφθεί τα αρτοποιεία που έχουν κολλημένη τη σχετική αφίσα, τα οποία είναι συμβεβλημένα».

 

prlogos.gr

 

Η Καστοριά; 

Στην Καστοριά ισχύει  εδώ και πολύ καιρό το κίνημα «Σε Αναμονή».  Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν ενεργά και δραστικά.

 

Μπορείτε να αφήσετε ένα ψωμί ή ένα κουλούρι στο Αρτοζαχαροπλαστείο «Ίρις»:

 

 

Το Αρτοζαχαροπλαστείο – Catering » Ίρις»  με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς στηρίζει θερμά, από την πρώτη στιγμή, το Κίνημα «Σε Αναμονή» στην Καστοριά.

 

irisseanamoni

 

Στο «Ίρις», στην Αθανασίου Διάκου 4 στην Καστοριά, στηρίζουμε και προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας που εχει ανάγκη. Ανώνυμα και διακριτικά εξασφαλίζουμε το ψωμί του ανθρώπου της διπλανής πόρτας.

 

 

se_anamoni-iris

 

 

Ο πίνακας σε εμφανές σημείο του καταστήματος, με τα διακριτικά του Κινήματος,  ενημερώνει για τα διαθέσιμα προϊόντα που βρίσκονται αυτή την στιγμή «Σε Αναμονή».

 

slack_for_ios_upload_1024

 

Ο Πίνακας κάθε μέρα γεμίζει με έμπρακτη προσφορά Αγάπης και Φροντίδας προς τους Συνανθρώπους μας.

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

Οι εργαζόμενοι δέχονται τις προσφορές μας και ενημερώνουν τον πίνακα με τα νέα προϊόντα «Σε Αναμονή».

 

 

slack_for_ios_upload_10242

 

 

Στο κατάστημα «Ίρις» υπάρχει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο ενημερώνει λεπτομερώς τους πελάτες σχετικά με το Κίνημα «Σε Αναμονή» και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να το εντάξουμε στη συνείδησή μας.

 

 

se_anamoni-iris

 

Πώς αποδέχθηκαν οι Καστοριανοί τις πρώτες ημέρες του Κινήματος «Σε Αναμονή» στο «Ίρις»;

Πολύ θερμά, όπως μας ενημέρωνει ο ιδιοκτήτης κος Παύλος Ανδρεόπουλος. Το επόμενο στοίχημα είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη τα διαθέσιμα προϊόντα. Ο κόσμος δεν πρέπει να διστάσει να μπει και να ζητήσει το προϊόν που επιθυμεί από τον πίνακα. Τα προϊόντα κάθε μέρα και αυξάνονται.

 

slack_for_ios_upload_720

 

Πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στη διάδοση του Κινήματος:

 

Εκτός από το να αγοράσουμε ένα προϊόν «Σε Αναμονή», μπορούμε από στόμα σε στόμα να διαδώσουμε την ιδέα και να παροτρύνουμε τους συνανθρώπους μας να μη διστάσουν να ζητήσουν το προϊόν που τους περιμένει.

Φυσικά μπορεί καθένας μας να προμηθευτεί κάποιο προϊόν «Σε Αναμονή» και να το δώσει σε κάποιον που γνωρίζει πως το έχει πραγματική ανάγκη.

 

 

anamoni_1

 

   Αγαπώ Νοιάζομαι και Στηρίζω τον Συνάνθρωπό μου

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *