Οι φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» έκοψαν τη βασιλόπιτα – φωτο

Οι φοιτητές του  Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες,  με ειδίκευση  στις Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στην Καστοριά, έκοψαν βασιλόπιτα λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων της Παρασκευής.

 

Ο κ. Άγγελος Μιχάλας, Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Διευθυντής του Π.Μ.Σ., ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές σπουδές σε όλους τους φοιτητές του τμήματος, κόβοντας τη βασιλόπιτα. 

 

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνουν αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών για μία ακόμα χρονιά στην πόλη μας, προσφέροντας υψηλή κατάρτιση στις σύγχρονες τεχνολογίες και ισχυρά εφόδια  στους φοιτητές.

Το πρόγραμμα παρακολουθούν απόφοιτοι θετικών και θεωρητικών σχολών, διαφόρων ηλικιών, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με το αντικείμενο σπουδών.

Φωτογραφίες από  την κοπή της βασιλόπιτας:

 

 

Ο διευθυντής του ΠΜΣ κ. Άγγελος Μιχάλας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με λίγες απουσίες η φωτογραφία της φετινής ομάδας μεταπτυχιακών φοιτητών (+ Χρήστος, + Κλεοπάτρα):

 

 

 

 

 

Τυχερός, ο κ. Νίκος

 

 

 

 

 

 

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Οι φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» έκοψαν τη βασιλόπιτα – φωτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *