Ευγενικός υποστηρικτής χάρισε χαμόγελα στα παιδιά του « Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας» του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη το απόγευμα (29-06-2016),  στην Pizza Roma, κατάστημα Καστοριάς ( Μ. Αλεξάνδρου 113), εκδήλωση για τα παιδιά της πιλοτικής δράσης του « Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας» του οργανισμού μας, με παροχή πλούσιου γεύματος και αναψυκτικών, κατόπιν ευγενικής και γενναιόδωρης δωρεάς ανώνυμου υποστηρικτή  και της οικογένειας του.

 

keletron

Τα παιδιά μας πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα, με παρουσία των ακούραστων εθελοντριών- συνοδών μας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και συγκινητικό κλίμα με το τραγούδι τους και το χαμόγελο τους!

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά δώρων, στους μικρούς μας φίλους.

Τέτοιες πρωτοβουλίες από τους καλούς μας φίλους και υποστηρικτές αναδεικνύουν τα αισθήματα κοινωνική αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που χαρακτηρίζουν τον λαό μας, παρά την δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνει   η Καστοριά μας και διέρχεται η πατρίδα μας συνολικά, αποδεικνύοντας στην πράξη ό, τι μπορούμε όλοι, με συμβολικές ενέργειες στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να χαρίσουμε ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά μας!

Με την αγάπη που μας περικλείει και την εμπιστοσύνη που μας αναγνωρίζει ο κόσμος και οι πολίτες του Νομού Καστοριάς, θα παλέψουμε για τα αυτονόητα δικαιώματα για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες εντείνοντας τις προσπάθειες μας.

Σε αυτόν τον αγώνα που είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε, χρειαζόμαστε την υποστήριξη κάθε Καστοριανού πολίτη, κάθε εθελοντή, κάθε επαγγελματία, φορέα, συλλόγου και οργανισμού. Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε μόνοι μας. Απευθύνουμε προσκλητήριο για συστράτευση και συνένωση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας της Καστοριάς

ToKέλετρον Αγάπη για το Παιδί» δεν λαμβάνει κανενός είδους χρηματοδότηση από κρατικούς ή δημόσιους φορείς, δεν εντάσσεται σε κανένα χρηματοδοτικό ή επενδυτικό πακέτο που επιβαρύνει τον Έλληνα ή Ευρωπαίο φορολογούμενο και ο μόνος τρόπος για να υλοποιήσει την αποστολή του είναι με την πραγματική συμπαράσταση όσων πιστέψουν στο όραμα του.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ!

Ο αριθμός λογαριασμού του οργανισμού είναι: 5248-072344-758

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ)

IBAN: GR 54 0172 2480 0052 4807 2344 758

 

Για περαιτέρω διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του εθελοντικού οργανισμού στη διεύθυνση Λεωφ. Γουναράδων-Περιοχή Χλόη Καστοριάς ( δίπλα από το ΚΕΚ Πολύτροπον) Τ.Κ. 52100 και στα τηλέφωνα 2467 400039 και 6936937022 και μέσω email: inkeletron@yahoo.gr  

http://keletronpaidi.gr/

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε !!

Το ΔΣ και οι εθελοντές μας!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *