Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Καστοριά το Μάιο

Το Επιμελητήριο Καστοριάς με σκοπό να καθιερώσει ένα νέο ετήσιο θεσμό για τον Νομό αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διοργάνωση Φεστιβάλ Γαστρονομίας με την ονομασία «Ελλήνων Γεύσεις και αρώματα πολιτισμού Καστοριάς» που θα πραγματοποιηθεί 4 & 5 Μαΐου 2018.

Στην διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος Εστιατόρια, οινοποιεία, παραγωγοί ειδών διατροφής, Ελληνικές μικροζυθοποιίες, συνεταιρισμοί των γύρω περιοχών με διαλεχτά προϊόντα και βιολογικές λιχουδιές, παραγωγοί παραδοσιακών γλυκισμάτων και αρτοζαχαροπλαστεία.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν γευστικές δοκιμές και ζωντανές επιδείξεις με σκοπό να συνθέσουν ένα μοναδικό μωσαϊκό, που θα παρασύρει κοινό και συμμετέχοντες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή γαστρονομίας και θα βοηθήσει το κοινό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά μονοπάτια της πόλης μας μέσα από προϊόντα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Κύριοι στόχοι της διοργάνωσης είναι τόσο η αναζήτηση της γαστρονομικής ταυτότητας της Καστοριάς όσο και η δημιουργική συμμετοχή των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών που δραστηριοποιούνται σε σχετικά πεδία, αλλά και η ανάδειξη της Καστοριάς ως γαστρονομικού προορισμού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Για την επίτευξή του φεστιβάλ σας προσκαλούμε και σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή γαστρονομίας .

 


Πληροφορίες στα τηλ. του Επιμελητηρίου : 2467027537

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *