Οι επισκέψεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευάγγελος Στεργιόπουλος, μετέβησαν στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθούν αρμόδια Υπουργεία και φορείς για την προώθηση και επίλυση θεμάτων του Δήμου Καστοριάς.

 

Ειδικότερα :

20181116_132158

– Την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου Θεανώ, όπου κατά τη συνάντησή τους ετέθη το θέμα της άμεσης ανάγκης επίλυσης της μισθοδοσίας των εργαζομένων στους βρεφικούς σταθμούς του Δήμου εκ μέρους του αντίστοιχου προγράμματος ΕΣΠΑ.

46281768_10215084735525612_1578370386444156928_n

– Την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, με την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και δρομολογήθηκε το θέμα της ένταξης της υπάρχουσας μελέτης του Δήμου στο Πρόγραμμα LEADER για το νέο κυνοκομείο, που θα επιλύσει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα των αδέσποτων.

– Το Υπουργείο Εσωτερικών και τις αρμόδιες Διευθύνσεις, που αφορούν : α) τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού και β) την προγραμματική Σύμβαση του Δήμου – Κληροδότημα Παπαλαζάρου με φορέα του Δημοσίου, για την εκπλήρωση του σκοπού της δωρεάς.

– Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *