‘Έπεσε’ το Twitter λόγω τεχνικών προβλημάτων

Για περισσότερες από δύο ώρες δεν μπορούσαν να συνδεθούν με το Twitter εκατομμύρια χρήστες του κοινωνικού δικτύου στην Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ, το πρωί της Τρίτης.

Τα προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται λίγα λεπτά μετά τις 10:15 ώρα Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη αλλά και πολιτείες των ΗΠΑ.

«Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα» είναι το μήνυμα που διάβαζαν όσοι επιχειρούσαν να συνδεθούν. «Ευχαριστούμε που το προσέξατε – θα το διορθώσουμε και η λειτουργία θα επανέλθει σύντομα στα φυσιολογικά», ενημέρωνε η σελίδα.

Τέσσερις από τις πέντε δημόσιες API του δικτύου δεν λειτουργούσαν, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ το ίδιο το δίκτυο επιβεβαίωσε με tweet του υποστηρικτικού του λογαριασμού το πρόβλημα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Guardian στο ρεπορτάζ του, «το Twitter έστειλε με email το κείμενο του tweet, το οποίο έλεγε: «Κάποιοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύνδεσης στο Twitter αυτή τη στιγμή. Έχουμε ενημερωθεί για το ζήτημα και εργαζόμαστε για την λύση του».

Στις 10:55, επανήλθε σε λειτουργία ακόμα μία API του δικτύου και κάποιοι χρήστες μπόρεσαν προσωρινά να συνδεθούν.

Μεγάλο μέρος των προβλημάτων αποκαταστάθηκε περί τις 12:30, όμως έως αυτήν την ώρα η λειτουργία δεν έχει επανέλθει στα κανονικά επίπεδα.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν και χθες το απόγευμα, για τα οποία το Twitter ανέφερε σε ένα ποστ: «Μεταξύ 6:23 μμ και 6:33 μμ κάποιοι χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν μέσω κινητού ή δικτύου. Το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση», ενώ σύμφωνα με την βρετανική Daily Express, το Twitter είχε προβλήματα και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

protothema.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *