Εντυπωσιακό Lifting στις δημόσιες τουαλέτες στο πάρκινγκ της Αντιπεριφέρειας

Το εντυπωσιακό lifting από το Δήμο Καστοριάς στις δημόσιες τουαλέτες.
Καμία σχέση με την αποκρουστική εικόνα που είχαν πριν από λίγο καιρό παρουσιάζουν από χθες οι δημόσιες τουαλέτες του πάρκινγκ της νότιας παραλίας Καστοριάς.

Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό, έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επισκευές και παρεμβάσεις από το Δήμο Καστοριάς, με τις εικόνες να μη θυμίζουν σε τίποτα τη θλιβερή κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει και συναντούσαν κάτοικοι και επισκέπτες, τα προηγούμενα χρόνια.
Παράλληλα, επισκευάστηκαν και καθαρίστηκαν και οι δημόσιες τουαλέτες στο χώρο της λαϊκής αγοράς, ενώ ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και σε άλλους αντίστοιχους χώρους.
Η δημοτική αρχή, με τις αρμόδιες υπηρεσίες, καταβάλλει καθημερινά μία τεράστια προσπάθεια για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, με στόχο την καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.
Θα πρέπει όμως και όλοι οι πολίτες να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια για τη διατήρηση καθαρών, ευπρεπών και αξιοπρεπών κοινόχρηστων χώρων, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τα “αυτονόητα”, πράξη.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *