Ένταξη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καστοριάς στο ΕΣΠΑ 2014-2020 -Αναμένονται 2 προσλήψεις

Έπειτα από τις σχετικές ενέργειες του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου Καστοριάς, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε η ένταξη της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καστοριάς» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» του Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς γίνεται η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης. Τα Κέντρο θα ενσωματώνει το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δικτύου Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας, καθώς και τις λειτουργίες εξειδικευμένων κέντρων που αποτελούν διακριτά Παραρτήματα για ειδικές κατηγορίες του πληθυσμού.

Για τη στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς θα γίνει η πρόσληψη δύο (2) Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ και ΤΕ) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις, ενώ η λειτουργία του Κέντρου αναμένεται να ξεκινήσει την 1/6/2017.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *