Ένα νέο, απαραίτητο διαδικτυακό εργαλείο για τους Έλληνες της Αυστραλίας

Το www.GreeksOfAus.com είναι ένας ολοκληρωμένος διαδικτυακός κατάλογος που παρουσιάζει μια διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών και επιχειρήσεων με κοινό τους στοιχείο την ελληνικότητα, ο οποίος προέκυψε κυρίως από την ανάγκη των Ελλήνων που ζουν στην Αυστραλία, να απευθύνονται σε υπηρεσίες της χώρας που μιλούν Ελληνικά.

Η ιδέα του GreeksOfAus γεννήθηκε όταν ένας Έλληνας που μετανάστευσε πρόσφατα με την οικογένειά του στην Αυστραλία, κατά το πρώτο διάστημα της προσαρμογής του εκεί, χρειάστηκε να αναζητήσει ελληνικές υπηρεσίες ξοδεύοντας πολύ χρόνο και ενέργεια, ρωτώντας φίλους και γνωστούς. Τότε ακριβώς, του έγινε άμεσα αισθητή η ανάγκη για πιο οργανωμένη αναζήτηση κι έτσι το GreeksOfAus έγινε πραγματικότητα.

Το GreeksOfAus κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις! Η ιδέα βρήκε θερμή ανταπόκριση καθώς όλο και περισσότερες υπηρεσίες προστίθενται καθημερινά στο ενεργητικό του ενώ η επισκεψιμότητα, από την έναρξη της λειτουργίας του στις 10 Μαΐου 2016, έχει μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία, καθώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα τίποτε αντίστοιχο που να καλύπτει τη συγκεκριμένη αναγκαιότητα. Άλλωστε, οι υπηρεσίες που προσφέρει το GreeksOfAus έρχονται να καλύψουν την ανάγκη τουλάχιστον 1.000.000 ελληνικών επιχειρήσεων της Αυστραλίας να απευθυνθούν στο ελληνικό τους κοινό αλλά και σε ακόμα περισσότερους Έλληνες της Αυστραλίας που θέλουν αλλά δεν έχουν τον τρόπο να τις αναζητήσουν!

Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία του GreeksOfAus περιλαμβάνει επιχειρήσεις και υπηρεσίες ελληνικών συμφερόντων ή επιχειρήσεις και υπηρεσίες στις οποίες εργάζονται Έλληνες και διαθέτει, επίσης, επιλογή Μικρών Αγγελιών για όσους αναζητούν ή προσφέρουν εργασία.

Το GreeksOfAus είναι ιδανικό για:

  • Τους Έλληνες που πρόκειται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία και επιδιώκουν άμεση δικτύωση με άλλους Έλληνες προκειμένου να προσαρμοστούν ομαλά στη νέα κατάσταση.
  • Τους Έλληνες που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Αυστραλία και συναντούν δυσκολίες στη χρήση της αγγλικής γλώσσας
  • Τις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στις εξαγωγές και αναζητούν εκπροσώπους στην Αυστραλία
  • Για όλους όσους θέλουν να δημοσιεύσουν μία αγγελία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το GreeksOfAus γίνεται ο σύμμαχος του Ελληνισμού της Αυστραλίας, αποτελώντας ένα πολύτιμο μέσο που έχει σχεδιαστεί με προσοχή, διαθέτει ποικιλία και πληρότητα, είναι εύχρηστο και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Δεν έχετε πάρα να το ανακαλύψετε!

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *