Διαδικτυακά η έκθεση γούνας Καστοριάς – Fashion show μέσα στη λίμνη – Τι θα γίνει με το Μουσείο Γούνας

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes FM 93,6 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και της ΕΟΓ,

Απόστολος Τσούκας: «Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο. Παρόλο που δεν είχε επιτυχία στο Μιλάνο, και δε θέλω να πω ψέματα. Ο σκοπός είναι για να τονώσουμε το ηθικό μας, να πούμε ότι είμαστε εδώ ζωντανοί, να έρθουμε σε επαφή με τους πελάτες μας. Θα φτιαχτεί μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι θα υπάρξει “επισκεψιμότητα” αλλά για τις πωλήσεις… κρατάω μικρό καλάθι». Το κόστος συμμετοχής, όπως είπε ο κ. Τσούκας ανέρχεται σε 1.000 ευρώ και θα μπορεί να πάρει μέρος και στο πρωτοποριακό Fashion Show.

To fashion show θα γίνει πάνω στη λίμνη στο κέντρο της πόλης, ένα πρωτοποριακό event στα χρονικά, με καράβια αλλά και ελικόπτερα! «Εκατομμύρια άνθρωποι θα δουν την Καστοριά, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!», τόνισε ο κ. Τσούκας.

Όλα θα ανακοινωθούν επίσημα την προσεχή Δευτέρα, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΓΚ και της ΕΟΓ, σημειώνοντας ότι «είμαστε εδώ για τη γούνα, είμαστε εδώ για να δώσουμε μια πνοή στην πόλη».

 

Μουσείο Γούνας

«Πήραμε την απόφαση να πραγματοποιήσουμε το πρώτο μουσείο της Τέχνης της Γούνας. Ο λόγος είναι και η ένταξη στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά του υπουργείου Πολιτισμού. Είναι ντροπή όλων μας που δεν είχε γίνει νωρίτερα. Ήδη έχουν δοθεί χρήματα σε ειδικούς για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Οι μουσειολόγοι έχουν όλο το υλικό στα χέρια τους, μια τεράστια συλλογή, δωρεές ανθρώπων της γούνας από όλο τον κόσμο. Το μουσείο θα γίνει σε προέκταση του Εκθεσιακού Κέντρου του Προφήτη Ηλία με όλα τα επιτεύγματα της τεχνολογίας. Θα είναι καινοτόμο, υπερσύγχρονο και φυσικά με ψηφιακή υποστήριξη», αποκάλυψε ο κ. Τσούκας.

 

sentra.com.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *